Trygg hemtjänst i Linköping

Rix Omsorg har bedrivit omsorgsverksamhet sedan 2004. Inom vår hemtjänst erbjuder vi omvårdnad, måltidsservice, tvätt och städtjänster. Inte nog med det så erbjuder vi även ytterligare tilläggstjänster för dig som behöver en hjälpande hand med allt ifrån fönsterputs, trädgårdsskötsel eller exempelvis flyttstädning.

Innan vi kan utföra en insats för personlig omvårdnad behöver du vända dig till socialkontoret/äldrelotsen för att få ett beslut. Vi hjälper gärna till att förmedla kontakten.

För att du ska få din hemtjänst utförd på det sätt som just du vill bokar vi ett hembesök där vi går igenom allting i lugn och ro. Detta sammanställer vi sedan till en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig.

Vi vill göra det så smidigt och tryggt som möjligt för dig genom att tillhandahålla personlig service av erfaren personal.


Vi finns här för dig

Vi på kontoret finns alltid tillhands för kontakt med såväl kunder som anhöriga för att alla ska känna sig trygga.

Det är enkelt att bli kund hos oss! Ring oss bara på 013-31 06 02.

Du kan även skicka en kontaktförfrågan eller om du har övriga frågor till: info@rixomsorg.se


Hushållsnära tjänster

Ibland kan det vara skönt och välbehövligt med avlastning med olika hushållssysslor i hemmet, därför finns vi här för dig och kan erbjuda olika typer av hushållsnära tjänster till skäliga priser. För dessa tjänster kan du även utnyttja rut-avdrag som vi drar av på din faktura automatiskt. Våra ledord är trygghet för dig som kund, därför är vi noggranna i vår rekrytering av personal där vi ser till att de har god erfarenhet, arbetar professionellt och vi utför alltid bakgrundskoll. Du ska alltid känna dig bekväm med den som kommer till ditt hem och hjälper dig.


Miljöpolicy

 • Vi följer gällande miljölagstiftning och krav

 • Vi åtar oss att ständigt bli bättre på miljöarbete och minska företagets energiförbrukning samt hitta nya mer miljövänliga alternativ. Vi strävar också efter att släppa ut mindre kemikalier.

 • Att företaget skall arbeta i förebyggande syfte.

 • Vi har som ambition att följa upp företagets faktiska miljöpåverkan, såsom energiförbrukning och utsläpp. I mesta möjliga mån använder vi cyklar för att nå kunden, men i de fall bil är nödvändigt färdmedel är vårt mål att köra miljövänligt.

 • Vi informerar personalen om hur de kan ta mer hänsyn till miljön i sitt dagliga arbete.

 • Vi väljer miljöbilar, försöker minimera antalet resor och liknande.

 • Vi återvinner och sopsorterar då detta är möjligt, liksom säkerställer att miljöfarligt avfall hanteras på ett säkert sätt.

 • Vi strävar efter att använda miljömärkta produkter i verksamheten.

 • Vi använder så lite skadliga ämnen som möjligt och väljer miljövänliga alternativ där så är möjligt.

 • Vi ställer också miljökrav på leverantörer och försöker tillsammans med våra samarbetspartners utveckla lösningar inom miljöriktig teknik och resurshushållning.

 • Vi arbetar med att ständigt bli bättre på miljöarbete